sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Candidati cu parul alb

Un partid cu o zestre/resursa umana enorma atat din pinct de vedere intelectual cat si numeric, PSD "iese pe piata"pentru alegerile parlamentare din 2008 cu o artilerie de "candidati cu parul alb".
Dati-mi voie sa ma indoiesc de capacitatea acestor oameni de a implementa solutii legislavive de viitor indelungat , de implementarea unor solutii pentu ca tinerii din aceasta tara sa poata avea un mediu in care sa-si expuna si implementeza cunostintele si priceperea pentru bunul mers al tarii care sa ajute la dezvoltarea durabila din punct de vedere social si care implicit sa asigure un viitor copiilor lor, deci generatiilor viitore.
Concret sa poata incuraja investitiile starine, sa poata recupera din sectorul industrial ce se mai poate recupera, astfel sa se creeze locuri de munca(....)astfel sa isi justifice mandatul.
Candidatii celorlalti care desigur au si ei "comunistii"lor, si nu la ei as vrea sa ma refer ci la cei mai multi dintre candidatii lor tineri, sunt oameni care au fost in acest guvern fie in gasca primului dintre ministrii fie in gasca celor care s-au retras, iar acestia nu au dovedit nimik, mai mult au dezamagit, mai mult au ajuns pe la DNA...etc.
Cum as putea sa cred in niste persoane tinere care numiti intr-o functie s-au grabit sa fure ,ar putea acum alesi si deci de neclintit vreo 4 ani ar putea nu numai sa nu greseasca si sa nu faca nimik ci mai mult, sa gaseasca solutii cu adevarat viabile, cu care sa poata iesi aceasta tara la lumina.

Niciun comentariu: