joi, 18 decembrie 2008

Uite prim-ministru, nu mai e prim-ministru

Numeste "b"asescu pe Stolojan, apoi nu-i mai convine, si ii ordona sa se retraga motivand ca lasa locul unora mai tineri si este numit "b"oc.
Acum legat de stolojan, ce sa mai spunem, ca pierdem vremea, nu e la prima abatere si daca lui tariceanu i se mai spunea si razgandeanu pentru o singura intoarcere, lui stolojan cum sa ii spunem? Poate ma ajuta cineva cu ceva sugestii.
stolojan ca si om este un comunist si ma repet, un comunist care nici macar nu gandeste singur pentru siesi.
Trecand peste toate astea avem un prim-ministru si chiar un guvern, care asteapta sa fie validat de reuniunea celor doua camere ale parlamentului, care parlament este format din senatori si deputati de coltu' strazii sau a ulitei depinde unde au avut colegiile.
Astfel cu un nou guvern prefigurat ne uitam la structura lui, si observam oameni care chiar si daca acest guvern va fi rezistat 4 ani nu vor fi putand nici macar sa isi invete atributiile in functiile pe care le detin si nici macar intregul portofoliu al ministerului dara minte sa mai si puna lucrurile pe picioare pe ramura de activitate respectiva.
Sa facem cateva nominalizari:
elena udrea, probabil ca bucurestenii nu vor scapa de taxatorii Dalli nici cand vor fi in slipi la Mamaia, si cine stie cate alte lucruri care ii vor umple buzunarele doamnei respective ca vorb'aia cu o semnatura de ministru poti face multe daca doar cu spaga ai castigat toate parcarile din capitala tarii...
"b"erceanu "r"adu , un om pe care prin anii 2000 il alerga procuratura sa il bage la puscarie si incerca sa iasa din tara, care a furat pana in 2000 cu "cheia"care dupa 2004 a furat iar si care acum va fura in continuare, paradoxal fiind faptul ca a schimbat gastile dar pe nimeni nu a deranjat infidelitatea lui sau trecerea asta de la unii la altii ca fetele care iubesc barbati pe bani.
Ecaterinca Andronescu, pai nu a mai fost ministru? Ba da, in mandatul de premier al domnului Nastase si ce-a facut? Nimik , in fiecare septembrie a fiecaruia dintre cei 4 ani cat a fost ministru erau pline jurnalele de reportaje din toata tara cum ca nu pot primi scolile avize favorabile de functionare pe motive de lipsa a grupurilor sanitare sau a mobilierului sau a cladirii care e in clasa I de risc seismic etc.
In accelasi timp si foarte grav din punctul meu de vedere este faptul ca programa scolara a fost de nenumarate ori modificata si in accelasi timp se mergea pe formule din ce in ce mai proaste.
Astazi ajungandu-se la lucruri hilare pe care nu as dori in acest moment sa le enumar , asa cum nici mai sus nu am mai insistat cu exemple concrete de furaciuni pe care le-a facut berceanu si cu lucruri pe care trebuia sa le faca si nici macar nu sa gandit la ele.
gheorghe pogea locotenetul lui videanu ne va conduce industriile in care videanu detine afaceri uriase de la Titan-Mar-Marmosim pana la productii de fiare si prefabricate. Nu cred ca este necesar nici sa spun ce va face pogea in aceasta functie si nici ordinele cui le va asculta.
adriean videanu, ministru de finante..... pai ce legatura are calificarea lui videanu de supraveghetor de cariera de marmura prin muntii stancosi cu cifrele ce trebuiesc administrate, invartite ,alocate .. etc pentru ca economia tarii in momentele ce vor urma sa poata rezista cu bine.
Nicunul dintre membrii acestui cabinet nu este pus la locul potrivit iar 90% dintre ei nu sunt in masura sa conduca un domeniu in aparatul central ale acestui stat.
PENIBIL
Vom vedea insa rezistenta acestui guvern , rezistenta acestei aliante si totodata vom vedea si momente de cumpana si de mers in gol ale acestei tari care tocmai pentru faptul ca nu merita asa ceva nu ar fi trebuit sa i se intample, insa multumesc celor ce au votat pe 30 Noiembrie.

Niciun comentariu: